Camping La Torre Del Sol

Camping La Torre Del Sol is een prachtige camping gelegen aan de Costa Dorada in Spanje. Omringd door subtropische vegetatie en met directe toegang tot het fijne zandstrand, is deze camping de ideale bestemming voor een ontspannen en zonovergoten vakantie.

De camping beschikt over een prachtig waterpark met 3 buitenzwembaden met lagunes, bubbelbaden en zelfs een rivier. Daarnaast is er ook een tropisch verwarmd binnenzwembad, perfect voor als het weer iets minder goed is. Het waterpark zorgt voor veel waterplezier voor jong en oud.

Op slechts 15 km afstand van de camping bevindt zich het attractiepark Port Aventura, dat zeker een bezoek waard is. U kunt hier samen met uw kinderen genieten van spannende attracties en spectaculaire shows.

Voor de kinderen zijn er op de camping zelf ook tal van activiteiten te doen. Er zijn speelterreinen en speeltuinen speciaal voor hen bestemd, evenals sportvelden waar ze zich kunnen uitleven. Daarnaast worden er het hele jaar door gezinsactiviteiten georganiseerd, zoals sporttoernooien, thema-avonden en fietstochten.

Naast alle faciliteiten voor kinderen, biedt de camping ook volop mogelijkheden voor ontspanning voor volwassenen. Er is een fitnessruimte waar u kunt sporten en een skatepark waar u kunt skateboarden of inline skaten.

Om uw verblijf aangenamer en gemakkelijker te maken, vindt u op de camping vele diensten. Er zijn verschillende eetgelegenheden zoals snackbars, een restaurant, een pizzeria en meeneemmaaltijden. Daarnaast is er ook een minimarkt waar u boodschappen kunt doen.

Bekijk op Campings.com