Camping La Rouviere: Een Schatkamer in het Hart van de Natuur

Beschrijving

Camping La Rouvière ligt in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving, in het hart van het natuurreservaat van de Gorges de l’Ardèche, op 400 meter van de beroemde boog Pont d’Arc. Deze camping biedt een prachtig zandstrand van 300 meter waar u kunt ontspannen en genieten van het mooie water. Jong en oud worden hier verwend.

De camping biedt verschillende activiteiten, waaronder een speeltuin voor kinderen en sportvelden voor sportliefhebbers. Als u van wandelen houdt, kunt u de omgeving verkennen en genieten van het prachtige berglandschap. Het restaurant serveert heerlijke Franse en mediterrane gerechten, evenals pizza’s. Er is ook een supermarkt op het terrein voor uw gemak.

Locatie

Camping La Rouvière is gelegen in Camping La Rouviere, Ardèche, Frankrijk. De camping is onderdeel van de Rhône-Alpes regio. Met een breedtegraad van 44.3756405 en een lengtegraad van 4.4218505 profiteert deze camping van een geweldige locatie temidden van prachtige natuur en landschappen.

Verblijf Details

U kunt verblijven in Camping La Rouviere van 7 oktober 2023 tot 14 oktober 2023. Deze camping heeft 3 sterren en is ideaal voor een ontspannen vakantie met vrienden of familie.

Bekijk op Campings.com