Camping la Plage Argelès – De perfecte plek voor uw vakantie

Camping la Plage Argelès, gelegen in de Pyrénées-Orientales, is de perfecte plek om uw vakantie door te brengen. Deze camping in Argelès-sur-Mer weet u tijdens uw vakantie los te koppelen van uw dagelijkse beslommeringen. Genesteld in het hart van Argelès Plage in de regio Languedoc-Roussillon, zal deze camping u verblijden met zijn ligging, vooral omdat hij op slechts 200 m van de zee ligt.

Op het gebied van wateractiviteiten kunnen vakantiegangers het hele jaar door gebruik maken van het buitenzwembad. Alles is erop gericht om u het leven gemakkelijker te maken en daarom biedt de camping verschillende diensten en voorzieningen die essentieel zijn voor een goede vakantie. Een wasserette en wifi toegang zijn onder andere beschikbaar op Camping la Plage Argelès.

In Argelès-sur-Mer vindt u altijd een activiteit die u leuk vindt. In alle seizoenen biedt deze camping de mogelijkheid gebruik te maken van pingpongtafels, voor momenten van ongeëvenaarde ontspanning.

Camping la Plage Argelès heeft alle ingrediënten voor een geweldige kampeerervaring. Of je nu komt om te ontspannen bij het zwembad, te genieten van de zee of activiteiten te ondernemen in de mooie omgeving, deze camping is de ideale uitvalsbasis om te genieten van al het moois dat Argelès-sur-Mer te bieden heeft.

Bekijk op Campings.com