Camping La Montagne: Een Uitzonderlijke Plek in de Vaucluse, Provence Alpes Côte d’Azur

Inleiding

Camping La Montagne is gelegen in Sorgues, in de prachtige regio Vaucluse in de Provence Alpes Côte d’Azur. Deze camping ligt op slechts 25 minuten rijden van Avignon en biedt een ideale locatie voor wandelaars en fietsers. Met zijn verwarmde zwemparadijs dat geopend is van april tot september, evenals diverse andere faciliteiten en entertainment, is Camping La Montagne de perfecte plek voor een ontspannen vakantie met het hele gezin.

Faciliteiten en Activiteiten

Op de camping vind je tal van faciliteiten en activiteiten om je verblijf aangenaam en plezierig te maken. Voor de sportliefhebbers is er een voetbalveld, een petanquebaan en tafeltennistafels. Voor de kinderen is er een speeltuin waar ze zich kunnen vermaken. In de maanden juli en augustus worden er leuke animaties georganiseerd voor zowel kinderen als volwassenen.

Arrangementen en Voorzieningen

De camping biedt verschillende accommodaties aan, waaronder stacaravans en plaatsen voor caravans en tenten. Deze zijn beschikbaar voor een heerlijke vakantie vanaf 5 oktober 2023 tot en met 12 oktober 2023. De camping biedt alle nodige voorzieningen, waaronder een snackbar waar je lekker kunt eten. Er is ook een brood- en kruidenierswinkel, zodat je geen enkele basisboodschap hoeft te missen.

Omgeving

Dankzij de prachtige ligging in de Vaucluse, provence Alpes Côte d’Azur staat Camping La Montagne garant voor een geweldige vakantie. Het gebied biedt uitstekende mogelijkheden voor wandelaars en fietsers om de prachtige en schilderachtige omgeving te verkennen. Bare bergtoppen, groene valleien en glooiende heuvels wachten op ontdekking. Daarnaast ligt Avignon op een steenworp afstand, waar je kunt genieten van de rijke geschiedenis, architectuur en cultuur van deze stad.

Bekijk op Campings.com