Camping La Liscia: Genieten van Zon, Strand en Groen in Corsica

Tussen de zee en de bergen

Op slechts 25 km van Ajaccio, aan de voet van het dorpje Calcatoggio, ligt Camping La Liscia verscholen. Deze familiecamping biedt een natuurlijke, groene en schaduwrijke omgeving waar u kunt genieten van een ontspannen vakantie. Met het strand op slechts 600 meter afstand, voelt u hier direct de vrijheid en de rust van het buitenleven.

Voor jong en oud

Als u terugkomt van een dag aan het strand, kunnen de kinderen zich vermaken in de speeltuin of een potje tafeltennis spelen. Laat uw gezin goede herinneringen maken op de petanquebaan of huur een fiets om de prachtige regio te verkennen. Zo kunt u de hele dag plezier maken en van elkaar genieten.

Eten en Diensten

Als het op eten aankomt, biedt de camping een snackbar met heerlijke pizza’s en afhaalmaaltijden die u kunt eten op het terras. Er is ook een kleine supermarkt waar u streekproducten kunt kopen en een bakkerij voor vers brood en gebak onderweg. Bovendien kunt u tijdens uw verblijf gebruik maken van de wifi in de receptie.

Een Groen Paradijs

Het belangrijkste kenmerk van Camping La Liscia is de prachtige natuurlijke omgeving. Met weelderige groene landschappen en schaduwrijke plekken, is deze camping de perfecte plek om de chaos en drukte van het dagelijks leven te ontvluchten. U zult ultieme rust en ontspanning ervaren terwijl u geniet van een glas wijn onder de zon of een verfrissende duik neemt in de zee.

Prachtige Beelden

Bij Camping La Liscia draait het niet alleen om de geweldige faciliteiten en de mooie omgeving, maar ook om de prachtige uitzichten en landschappen. Neem een kijkje bij de afbeeldingen hieronder om slechts een glimp op te vangen van de schoonheid die u te wachten staat tijdens uw verblijf op deze bijzondere camping.

Bekijk op Campings.com