Camping La Grappe Fleurie: Een Rustig En Familiecamping midden in de Natuur

Welkom bij Camping La Grappe Fleurie, een prachtige 4-sterrencamping gelegen in een rustige en familiale sfeer. Deze camping bevindt zich te midden van een groene omgeving, overschaduwd door bomen, in het hart van de Beaujolais wijngaarden. De camping biedt een ideale uitvalsbasis om het erfgoed van de regio te ontdekken langs de wijnroute of de route des créates.

De camping beschikt over een overdekt verwarmd zwembad en een sauna, waar u het hele seizoen van kunt genieten. In de maanden juli en augustus organiseert de camping diverse activiteiten, zoals wandelingen, maaltijden, kinder- en gezinsactiviteiten, dansavonden, concerten en shows.

Voor kinderen is er een speeltuin met een glijbaan, een mini klimwand en lentespelletjes. Daarnaast worden er gedurende het hele seizoen gratis wijnproeverijen aangeboden.

Op culinair gebied kunt u terecht in de snackbar van de camping met een uitgebreide keuze aan à la carte maaltijden. Ook is er een bakkerij aanwezig waar dagelijks vers brood wordt gebakken. Voor degenen die graag zelf willen koken, is er een kruidenierswinkel die het hele seizoen geopend is.

Rust en Natuur

De ligging van Camping La Grappe Fleurie biedt volop rust en natuur. De camping is gelegen in Rhône-Alpes, in de provincie Rhône, wat een prachtige omgeving is om te verkennen. Het landschap bestaat uit glooiende wijngaarden, pittoreske dorpjes en bossen.

Faciliteiten en Accommodaties

De camping biedt verschillende accommodaties, waaronder caravan- en camperplaatsen en mobilhomes. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en bieden voldoende privacy.

Ontdek de Regio

De regio Rhône-Alpes heeft veel te bieden op het gebied van cultuur en natuur. Bezoek de historische steden Saint-Étienne, Lyon en Grenoble, of geniet van de prachtige natuur in nationale parken zoals Vanoise, Chartreuse en Écrins. De regio staat ook bekend om zijn ski- en wandelmogelijkheden.

Bekijk op Campings.com