Camping La Frétille

Introductie

Camping La Frétille is ideaal gelegen in het zuiden van de Vendée, in de stad Longeville-Sur-Mer, in de buurt van Jard en La Tranche-Sur-Mer. Het ligt in een uitzonderlijke en rustige omgeving, op een steenworp afstand van het nationale bos, de fietspaden en het strand.

Faciliteiten en Activiteiten

De camping heeft ook een verwarmd overdekt zwembad waar u kunt genieten van al het waterplezier. Voor optimale ontspanning worden er elke week verschillende activiteiten georganiseerd op La Frétille. U kunt ook genieten van een breed scala aan sport- en vrijetijdsactiviteiten, zoals tafeltennis, jeu de boules, Molkky bowling of volleybal. Kinderen tussen 2 en 12 jaar kunnen zich uitleven op de springkussens en andere spelletjes.

Faciliteiten en Diensten

In La Frétille is ook een breed scala aan diensten beschikbaar die in het teken staan van uw comfort, zodat u optimaal van uw vakantie kunt genieten. Een bar met TV, een wasserette, een brood- en banketbakkerij zijn slechts enkele van de diensten die op het terrein worden aangeboden.

Locatie en Omgeving

Camping La Frétille is gelegen in de Vendée, een schilderachtige regio in het westen van Frankrijk. De camping is ideaal gelegen voor natuurliefhebbers, met het nationale bos, fietspaden en het strand op korte afstand. Geniet van wandelingen in de prachtige omgeving of ontdek de charmante steden en dorpen in de omgeving, zoals Jard en La Tranche-Sur-Mer.

Bekijk op Campings.com