Camping La Forge de Ste Marie

Ben je op zoek naar een rustig gelegen camping in Frankrijk met mooie faciliteiten en animatie voor de kinderen? Dan is Camping La Forge de Ste Marie een perfecte keuze voor jou!

De camping is gelegen in Thonnance-les-Moulins, in de regio Haute-Marne. Het biedt een prachtig overdekt zwembad met een zonneterras, waar je heerlijk kunt ontspannen. Daarnaast is er een restaurant en bar met een mooi terras naast de vijver, waar je kunt genieten van een hapje en drankje in een ontspannen sfeer.

In het hoogseizoen is er kinderanimatie op de camping, zodat de kinderen zich geen moment zullen vervelen. Er worden leuke activiteiten georganiseerd, zoals knutselen, spelletjes en speurtochten. Ook is er een speeltuin waar de kinderen lekker kunnen spelen.

De camping biedt zowel kampeerplaatsen als huuraccommodaties aan. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en bieden voldoende privacy. Als je liever een accommodatie wilt huren, dan heb je hier ook genoeg keuze. De huuraccommodaties zijn van alle gemakken voorzien en zorgen ervoor dat je een comfortabel verblijf hebt.

De prijs voor een verblijf op Camping La Forge de Ste Marie is €319,-. Dit is inclusief alle genoemde faciliteiten en animatie. De camping hanteert de Euro als valuta. De prijs is gebaseerd op een verblijf van 2 personen en is geldig voor de periode tot en met 26 augustus 2023.

De camping is rolstoeltoegankelijk en heeft een rating van 7.3. Daarnaast beschikt de camping over een zwembad en wifi, zodat je altijd verbonden kunt blijven tijdens je vakantie. Ook huisdieren zijn toegestaan op de camping.

Als je naar het strand wilt, hoef je niet ver te reizen, want de camping ligt op slechts een korte afstand van de zee. De exacte afstand is niet gespecificeerd, maar je kunt er ongetwijfeld gemakkelijk komen.

Bekijk op Eurocampings.nl