Camping la Ferme de Simondon: Een Rustig Toevluchtsoord in Ardèche, Frankrijk

De camping Ferme de Simondon ligt in een rustig gehucht in de prachtige Ardèche regio van Frankrijk. Met een ligging ver weg van het lawaai en de drukte, is deze camping een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuur. Van half mei tot half september kunt u genieten van het verwarmde zwembad en het bijbehorende gedeelte met banken en ligstoelen, waar u kunt ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht en de zon.

De camping biedt ook een breed scala aan activiteiten ter plaatse. Test uw vaardigheden op de jeu de boulesbaan, ga samen met vrienden een potje voetballen op het voetbalveld of probeer uw racketvaardigheden te laten zien tijdens een potje badminton. Kinderen kunnen zich vermaken op de trampoline of in de zandbak, glijden op de schommel en glijbaan, of tafeltennissen. Daarnaast zijn er ook veel spelletjes voor kinderen beschikbaar.

In het hoogseizoen heeft de camping een kruidenierswinkel, een snackbar en een barbecueplaats, zodat u gemakkelijk kunt genieten van maaltijden en snacks zonder de camping te verlaten. De camping is ook de thuisbasis van een authentieke boerderij met dieren zoals ezels, ooien en kippen, waardoor de kinderen de unieke kans krijgen om kennis te maken met het landleven.

De camping biedt accommodatie-opties, waaronder stacaravans en kampeerplekken, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw behoeften en voorkeuren past. Er is ook een breed scala aan faciliteiten en voorzieningen beschikbaar om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

Bekijk op Campings.com