Camping La Croix du Bois Sacker: Rust, Natuur en Vriendelijkheid

Wat is een betere manier om van uw vakantie te genieten dan in een groene, rustige en vriendelijke natuurlijke omgeving zoals camping La Croix du Bois Sacker? Deze camping, gelegen in de Moezel op een bebost terrein van 8 hectare, biedt de perfecte setting voor een ontspannen vakantie. Metz, het regionale centrum van de Moezel, ligt op slechts twintig kilometer afstand.

Camping La Croix du Bois Sacker verwelkomt u met verschillende recreatieve en sportieve faciliteiten. Of u nu van tennis, volleybal, voetbal of petanque houdt, er zijn verschillende banen waar u met vrienden en familie kunt samenkomen. Voor liefhebbers van vissen is er een nabijgelegen meer waar ze hun hart kunnen ophalen. Op het terrein is er ook een speeltuin voor kinderen.

Om uw verblijf op camping La Croix du Bois Sacker zo aangenaam mogelijk te maken, zijn er verschillende handige voorzieningen beschikbaar. Er is een bar waar u kunt genieten van een drankje, een wasserette om uw was te doen en er is wifi bij de receptie.

Bekijk op Campings.com