Camping La Coste Rouge: Een Perfecte Vakantiebestemming voor Zon en Strandliefhebbers

Camping La Coste Rouge ligt in het hart van de badplaats Argelès sur mer, op slechts 1000 m van de mooiste fijne zandstranden van de Middellandse Zee. Met een ideale locatie en fantastische faciliteiten is deze camping een perfecte vakantiebestemming voor zon en strandliefhebbers.

Het campingterrein beschikt over een mooi zwembad in Californische stijl waar je heerlijk kunt ontspannen. En voor de kinderen is er een waterglijbaan en een pierenbadje waar ze veilig kunnen spelen. Tijdens de zomervakantie worden er ’s avonds ook animatieactiviteiten aangeboden voor het hele gezin.

De camping heeft ook een miniclub waar kinderen van 5 tot 12 jaar kunnen genieten van leuke activiteiten. Van spelletjes tot knutselwerkjes, er is altijd wel iets te doen om de kinderen bezig te houden. Naast het zwembad en de miniclub doet deze camping er alles aan om ervoor te zorgen dat zowel jong als oud zich hier goed kunnen vermaken.

Als je tijdens je vakantie geen zin hebt om te koken, hoef je je geen zorgen te maken. Camping La Coste Rouge heeft een restaurant waar je van heerlijke maaltijden kunt genieten. Je kunt zelfs je maaltijd laten verzorgen en het als afhaalmaaltijd meenemen naar je accommodatie. Zo kun je optimaal genieten van je vakantie zonder je zorgen te maken over het eten.

Bekijk op Campings.com