Camping La Belle Etoile: Een Geweldige Vakantieplek aan de Seine in Frankrijk

Camping La Belle Etoile

Camping La Belle Etoile nodigt u uit om uw koffers neer te zetten op een rustige en ontspannende plek in La Rochette in de regio Seine-et-Marne in Ile-de-France. Het heeft een uitstekende ligging aan de oevers van de Seine. U zult ook genieten van het heerlijke verwarmde binnenzwembad, dat perfect is voor al uw watersporten.

Vanaf camping La Belle Etoile kunt u een bezoek brengen aan de grote stad Parijs, het Louvre en de Eiffeltoren. Als u van sport houdt, kunt u uw favoriete activiteit op het terrein beoefenen, zoals volleybal, tafeltennis, basketbal, petanque, enz. U kunt ook bij de receptie van de camping informeren naar de beste plek om in de rivier te zwemmen of naar de mogelijkheid om te vissen.

Om uw comfort te garanderen zonder dat u de camping hoeft te verlaten, heeft dit etablissement op zijn terrein voor alle nodige voorzieningen gezorgd. U vindt er een wasserij, een brooddepotdienst, een kruidenierswinkel, een bar en een snackbar. La Belle Etoile biedt u ook toegang tot wifi.

Bekijk op Campings.com