Camping La Bastide d’Albignac: Een Paradijselijke Camping in Tarn, Frankrijk

Welkom bij Camping La Bastide d’Albignac, een prachtige camping gelegen in het hart van Tarn, Frankrijk. Deze camping biedt een paradijselijke omgeving omringd door groene natuur en het gezang van de beek. Het is de ideale plek voor een ontspannen vakantie met familie of vrienden.

De camping beschikt over een buitenzwembad, waar u kunt genieten van verfrissende duiken en ontspanning onder de zon. Daarnaast biedt de camping verschillende activiteiten tijdens uw verblijf. U kunt een bezoek brengen aan de educatieve boerderij op het terrein en genieten van de zorg voor de dieren. Er zijn ook mogelijkheden voor fietsen, pingpong, jeu de boules, gezelschapsspelen en animaties en spelletjes voor kinderen. Daarnaast kunt u pony’s, ezels en andere boerderijdieren ontmoeten, evenals reptielen.

Als het om eten gaat, kunt u genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant van de Bastide. Hier kunt u uw smaakpapillen verwennen onder het teken van goed humeur.

Op slechts 10 km afstand vindt u de stad Valence-d’Albigeois, die alle lokale diensten biedt die u nodig heeft tijdens uw verblijf.

De camping La Bastide d’Albignac verwelkomt u graag voor een onvergetelijke vakantie-ervaring in een prachtige natuurlijke omgeving.

Bekijk op Campings.com