Camping Kerscolper – De Ideale Plek Voor Uw Vakantie in Zuid-Finistère

Met uitzicht op de prachtige Glénan eilanden en op slechts 400 meter van het mooie zandstrand van Cap Coz, is Camping Kerscolper de ideale plek voor uw vakantie in Zuid-Finistère.

De camping biedt verschillende recreatiemogelijkheden voor jong en oud. Zwemliefhebbers zullen genieten van het zwemparadijs, bestaande uit een verwarmd binnenzwembad dat geopend is vanaf de opening van de camping tot half september en een verwarmd buitenzwembad dat geopend is van half juni tot eind augustus. Er is ook een speeltuin met een trampoline, lentespelen, een basketbalring, en een opblaasstructuur. Voor sportievelingen zijn er volleybalvelden, petanquebanen, en pingpongtafels voor gezellige momenten. Voor gasten die het wat rustiger aan willen doen, zijn er bordspellen beschikbaar.

De camping is ook een perfect startpunt om de omliggende toeristische attracties te ontdekken. Trek eropuit en verken de prachtige regio Finistère, Bretagne in Frankrijk. Van schilderachtige stranden tot charmante dorpjes en historische bezienswaardigheden, er is genoeg te zien en te doen.

Tijdens de zomerschoolvakanties worden er meerdere keren per week dag- en avondactiviteiten georganiseerd voor het hele gezin.

Bekijk op Campings.com