Camping Internazionale Manacore – Een Prachtige Camping in Italië

Camping Internazionale Manacore ligt in Italië in een baai ten oosten van het Gargano Nationaal Park, met directe toegang tot het strand. Deze mooie camping biedt allerlei voorzieningen en activiteiten, waardoor het de ideale plek is voor een vakantie met het hele gezin.

De camping heeft een prachtige aquatische ruimte met een buitenzwembad met glijbanen. Hier kunnen gasten heerlijk zwemmen en ontspannen in de zon. Tijdens de zomerschoolvakanties worden er ook familieactiviteiten aangeboden, zodat jong en oud zich kunnen vermaken. Voor de kinderen is er een Mini-Club waar ze leuke en vermakelijke activiteiten kunnen doen.

Naast de zwembaden en activiteiten heeft de camping ook een restaurant, een bar, een kruidenierswinkel en sportfaciliteiten, zoals volleybal-, voetbal- en basketbalvelden. Hierdoor hebben gasten alles wat ze nodig hebben voor een ontspannen en plezierige vakantie.

De camping heeft verschillende accommodaties beschikbaar voor de gasten, waaronder stacaravans en tenten. Deze zijn comfortabel en goed uitgerust, zodat gasten zich meteen thuis kunnen voelen. Daarnaast zijn er ook kampeerplaatsen beschikbaar voor gasten die liever met een eigen tent of caravan komen.

De omgeving van Camping Internazionale Manacore is ook zeker de moeite waard om te verkennen. De camping ligt in de prachtige regio Apulië, bekend om zijn schilderachtige stadjes, charmante dorpjes en prachtige stranden. Gasten kunnen genieten van de lokale keuken, de rijke cultuur en de mooie natuurlijke landschappen.

Bekijk op Campings.com