Camping Gitavillage California: Een Familiecamping in het hart van Marina Di Montalto, Italië

Camping Gitavillage California is gelegen in het prachtige Marina Di Montalto, een kustplaatsje in Italië. De camping bevindt zich temidden van een groen pijnbomenbos en biedt directe toegang tot het zandstrand. Met een mooi zwembadgebied, diverse recreatieve voorzieningen en een uitgebreid aanbod aan activiteiten zorgt Gitavillage California ervoor dat uw verblijf hier onvergetelijk wordt!

Het zwembadgedeelte van de camping bestaat uit onverwarmde baden en een solarium. Voor de actievelingen zijn er voetbal-, tennis-, volleybal- en petanquebanen beschikbaar, evenals een kinderspeelplaats. Op het strand zijn er mogelijkheden om te kajakken en paddleboarden. Tijdens de schoolvakanties organiseert de camping buitenspelen, aquagym-sessies en sporttoernooien. Ook vinden er cabaretavonden plaats.

Om uw verblijf zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken, beschikt Gitavillage California over verschillende faciliteiten. Er is een brood- en een kruidenierswinkel waar u terecht kunt voor al uw boodschappen. Daarnaast zijn er een pizzeria en een bar waar u kunt genieten van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes. Tevens is er een wasserette beschikbaar voor gasten.

De omgeving van Camping Gitavillage California biedt ook een aantal interessante bezienswaardigheden en activiteiten. In de nabije omgeving bevinden zich diverse winkels en restaurants waar u kunt genieten van de lokale keuken en cultuur. Daarnaast is Marina Di Montalto gunstig gelegen nabij de stad Rome, waar u kunt genieten van eeuwenoude bezienswaardigheden zoals het Colosseum en het Vaticaan.

Bekijk op Campings.com