Camping Giralda: Een Prachtige Vakantiebestemming in Spanje

Camping Giralda is een populaire camping gelegen op Isla Cristina, in het hart van een dennenbos en op slechts 100 meter van de zee. Met zijn prachtige ligging en tal van faciliteiten is het de ideale plek om Spanje te ontdekken.

De camping beschikt over een verfrissend buitenzwembad waar gasten heerlijk kunnen zwemmen en ontspannen. Tijdens de zomerschoolvakanties wordt er animatie aangeboden voor het hele gezin, waaronder sportwedstrijden, avonturencursussen voor kinderen, en wandel- en fietstochten. Er is altijd wel iets te doen op Camping Giralda!

Als het op eten aankomt, is er een bar-restaurant op het terrein waar gasten kunnen genieten van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes. Daarnaast is er ook een minimarkt waar gasten hun boodschappen kunnen doen. Voor de visliefhebbers is er vlakbij de camping een levendige vismarkt te vinden.

Er zijn verschillende soorten accommodaties beschikbaar op Camping Giralda. Alle bungalows zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken, een doucheruimte met toilet en een terras. Gasten kunnen comfortabel verblijven en genieten van al het moois dat de camping en de omgeving te bieden hebben.

Bekijk op Campings.com