Camping FLOWER Saint Lambert: Een Familiecamping in het Regionaal Natuurpark van de Grandes Causses

Camping FLOWER Saint Lambert: Een Familiecamping in het Regionaal Natuurpark van de Grandes Causses

Gelegen in het hart van het Regionaal Natuurpark van de Grandes Causses, ontvangt camping FLOWER Saint Lambert u in een warme en familiale sfeer. U kunt genieten van een duik in het buitenzwembad of op de rivier en het grote privéstrand.

In juli en augustus wordt er gezinsanimatie aangeboden, evenals leuke activiteiten voor de kleintjes. U kunt zich vermaken op de sportvelden of in de speelzaal.

Faciliteiten en Diensten

Wat de diensten betreft, vindt u een snackbar met de mogelijkheid om maaltijden af te halen en een kruidenierswinkel voor de eerste levensbehoeften.

Locatie en Omgeving

Camping FLOWER Saint Lambert is gelegen in de provincie Aveyron, in de regio Midi-pyrénées, Frankrijk. Het heeft een prachtige locatie in het Regionaal Natuurpark van de Grandes Causses, waardoor u kunt genieten van de natuurlijke schoonheid van dit gebied.

Accommodatie en Voorzieningen

De camping biedt verschillende accommodatiemogelijkheden, waaronder stacaravans en kampeerplaatsen. De stacaravans zijn volledig uitgerust en hebben alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf.

Activiteiten en Recreatie

Op de camping kunt u genieten van verschillende recreatieve activiteiten, zoals zwemmen in het buitenzwembad of op de rivier, wandelen of fietsen in de omgeving, en sporten op de sportvelden. In juli en augustus worden er ook speciale activiteiten georganiseerd voor kinderen.

Een Ontspannen Vakantie in de Natuur

Camping FLOWER Saint Lambert biedt een ontspannen vakantie in de natuur, waar u kunt genieten van de rust en de schoonheid van het Regionaal Natuurpark van de Grandes Causses. Of u nu wilt ontspannen aan het zwembad, wilt genieten van een wandeling in de natuur of leuke activiteiten wilt doen met het gezin, deze camping biedt voor elk wat wils.

Boek nu uw verblijf op camping FLOWER Saint Lambert en ontdek zelf de prachtige natuur van de Grandes Causses!

Bekijk op Campings.com