Camping FLOWER Les Chênes Rouges

Camping FLOWER Les Chênes Rouges is een prachtige camping gelegen in een rustige en schaduwrijke omgeving, op slechts 4000m van het strand en 2000m van Argelès. Deze camping is de ideale plek voor een ontspannen gezinsvakantie. Met talrijke faciliteiten en activiteiten is er voor ieder wat wils.

Faciliteiten

Op Camping FLOWER Les Chênes Rouges kun je genieten van een verwarmd buitenzwembad, een glijbaan met 4 banen en een pierenbad voor de kinderen. In het hoogseizoen worden er overdag en ’s avonds diverse animaties aangeboden voor het hele gezin. De kinderclub verwelkomt kinderen van 6 tot 12 jaar in de maanden juli en augustus. Daarnaast zijn er diverse diensten beschikbaar op de camping, zoals een snackbar, brooddepot, afhaalmaaltijden, kruidenierswinkel, gratis pendeldienst naar het strand of het stadscentrum van juni tot september en betaalde wifi-toegang.

Accommodatie

Op Camping FLOWER Les Chênes Rouges kun je verblijven in diverse accommodaties, zoals stacaravans, chalets en kampeerplaatsen. Deze zijn allemaal goed uitgerust en bieden comfortabele faciliteiten voor een aangenaam verblijf. De camping is geschikt voor kampeerders met een eigen tent, camper of caravan, maar ook voor gasten die liever een accommodatie huren.

Omgeving

De camping ligt in de Pyrénées-Orientales, in de regio Languedoc-Roussillon in Frankrijk. De omgeving biedt diverse mogelijkheden voor activiteiten en bezienswaardigheden. Zo kun je heerlijk ontspannen op het strand, wandelen en fietsen in de natuur, lokale dorpen en steden ontdekken, en nog veel meer.

Bekijk op Campings.com