Camping FLOWER l’Arize: Een Geweldige Gezinsvakantie aan de Rivier in Frankrijk

Introductie

De camping FLOWER l’Arize ligt aan de voet van de Ariège-Pyreneeën en aan de oevers van de rivier de Arize. Deze camping is de perfecte bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannen en plezierige vakantie. Met tal van faciliteiten en activiteiten, zoals themadiners, muziekconcerten en kampvuren, zorgt de camping ervoor dat u en uw gezin een geweldige tijd zullen hebben.

Zwembad en Waterplezier

Als u wilt genieten van het verfrissende water, beschikt camping Arize over een nieuw verwarmd zwembad en een kinderbad. Deze faciliteiten bieden een geweldige gelegenheid voor uw kinderen om te leren zwemmen. Daarnaast is er ook een verwarmd pierenbad voor de jongere kinderen. Het zwembaddeck is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Het zwembad is geopend van 10.00 tot 19.00 uur en tijdens de ‘night pool’ avonden blijft het open tot 22.00 uur. Naast het zwembad is er ook de rivier de Arize, waar u kunt zwemmen en vissen. De rivier is ondiep en dus geschikt voor jong en oud.

Andere Faciliteiten en Activiteiten

Naast het zwembad en de rivier, kunt u ook gebruik maken van de openluchtfitnessruimte aan de rivier en het volleybalterrein. Er is geen limiet aan de manieren waarop u kunt genieten van de buitenlucht tijdens uw verblijf op camping Arize.

Omgeving en Locatie

Camping Arize is gelegen in de prachtige Franse regio Midi-Pyrénées. Het is een gebied dat bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid en buitenactiviteiten. Met de bergen in de buurt en de rivier om te verkennen, zult u zich nooit vervelen. Bovendien biedt de camping een gemakkelijke toegang tot verschillende bezienswaardigheden en attracties in de omgeving, waaronder historische bezienswaardigheden en schilderachtige dorpjes.

Besluit

Als u op zoek bent naar een geweldige gezinsvakantie in een prachtige omgeving, dan is Camping FLOWER l’Arize de ideale keuze. Met zijn faciliteiten, activiteiten en ligging aan de rivier heeft deze camping alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke vakantie. Boek nu en bereid u voor op een geweldige tijd met uw geliefden.

Bekijk op Campings.com