Camping Europa Beach: Een paradijs aan de oostkust van Corsica

Camping Europa Beach, gelegen op 33 km ten zuiden van Bastia aan de oostkust van Corsica, biedt een paradijselijke omgeving aan de rand van de turquoise zee en een prachtig fijn zandstrand. Deze camping verwelkomt gasten in een halfbebost park, waar de natuur haar pracht heeft behouden.

Ontspanning en Activiteiten

Op Camping Europa Beach kunt u ontspannen in de zon of onder een parasol op een van de ligstoelen. Voor de avontuurlijke gasten biedt de camping verschillende wandel- en excursiemogelijkheden. Trek uw sportschoenen aan en verken de adembenemende kustpaden van Corsica.

Voorzieningen

Voor gezelligheid kunt u met vrienden genieten van een drankje op het terras van de snackbar en de zonsondergang bekijken in het restaurant.

Familiecamping

Camping Europa Beach is perfect voor gezinnen dankzij de kindvriendelijke faciliteiten en de familiegerichte sfeer. De camping biedt vermaak voor zowel jong als oud, waardoor iedereen zich op zijn gemak voelt.

Misschien wordt dit wel uw volgende vakantiebestemming!

Met de geweldige locatie aan de oostkust van Corsica en directe toegang tot een prachtig zandstrand, biedt Camping Europa Beach een onvergetelijke vakantie-ervaring. Of u nu wilt ontspannen op het strand, wandelingen wilt maken of wilt genieten van goede maaltijden met vrienden, deze camping heeft voor ieder wat wils. Mis deze geweldige vakantiebestemming niet!

Bekijk op Campings.com