Camping El Far: Geniet van een Prachtig Uitzicht en Veel Recreatiemogelijkheden

Camping El Far

Camping El Far, gelegen op een heuvel en een natuurlijk uitkijkpunt aan de kustplaats Calella, biedt u de mogelijkheid om te genieten van de schoonheid van de zee en de bergen. De camping bevindt zich op slechts 500 meter van het historische centrum van de stad en op 200 meter afstand van het strand. Hierdoor heeft u alles wat u nodig heeft binnen handbereik en kunt u genieten van een onvergetelijke vakantie in Spanje.

Prachtig uitzicht

Vanaf de camping heeft u een panoramisch uitzicht op het strand en de stad. Dit betekent dat u echt kunt ontspannen en genieten van de natuurlijke schoonheid die deze locatie te bieden heeft. Het uitzicht is adembenemend en een lust voor het oog. U kunt rustig zitten en genieten van het geluid van de golven of gewoon rondkijken en de omgeving in u opnemen.

Recreatieve faciliteiten

Camping El Far biedt talloze recreatiemogelijkheden voor het hele gezin tijdens de maanden juli en augustus. Er is een prachtig zwembad waar u kunt ontspannen en afkoelen op warme zomerdagen. Daarnaast zijn er activiteiten en entertainment voor alle leeftijden. U hoeft zich dus geen moment te vervelen!

Extra diensten

Naast het prachtige uitzicht en de recreatieve faciliteiten biedt Camping El Far ook extra diensten aan. Zo zijn er fastfood-diensten waar u snel en gemakkelijk een maaltijd kunt bestellen. Daarnaast worden er excursies vanaf de camping georganiseerd, tegen betaling. Op deze manier kunt u de omgeving verkennen en de lokale bezienswaardigheden ontdekken.

Nabijgelegen voorzieningen en activiteiten

Camping El Far is gelegen in de buurt van het historische centrum van Calella. Dit betekent dat u alle catering- en recreatiediensten binnen handbereik heeft die een toeristisch stadje als Calella kan bieden. U kunt genieten van heerlijk eten in de lokale restaurants en winkelen in de gezellige winkelstraten. Daarnaast vertrekt er elke 20 minuten een trein naar de bruisende stad Barcelona. Dit geeft u de mogelijkheid om gemakkelijk een dagtrip naar deze wereldstad te maken en alle bezienswaardigheden te verkennen.

Een perfecte vakantiebestemming

Camping El Far is de perfecte vakantiebestemming voor gezinnen die willen genieten van de prachtige natuur, het strand en talloze recreatiemogelijkheden. Met een adembenemend uitzicht en een scala aan faciliteiten, zult u zich hier zeker vermaken. Kom tot rust en maak mooie herinneringen tijdens uw verblijf op Camping El Far.

Bekijk op Campings.com