Camping Eden: Een Ideale Gezinsvakantie in de Camargue

Camping Eden: Een Ideale Gezinsvakantie in de Camargue

Op 800m van de stranden van Grau du Roi, in het hart van de Camargue in een groen park, verwelkomt Camping Eden u voor een ontspannende gezinsvakantie. U zult het watergebied met buitenlagunes, glijbanen en een pierenbadje voor kinderen zeker waarderen. Neem de tijd om te genieten van het spagedeelte met bubbelbaden, sauna, hammam, massagestralen, …In juli en augustus, en soms buiten het seizoen, biedt het animatieteam van de camping overdag en ’s avonds gezinsactiviteiten aan. De miniclub verwelkomt kinderen van 6 tot 17 jaar voor buitenactiviteiten, knutselworkshops of ontdekkingsactiviteiten.De camping biedt vele diensten: kruidenierswinkel, restaurant, snackbar, wifi (betalend) en brooddepot. In juli en augustus kunt u op vertoon van uw campingarmband gebruik maken van de gratis pendelbus die u naar het strand van Espiguette brengt.

Ontspanning in een Schitterende Omgeving

Camping Eden bevindt zich op een prachtige locatie, op slechts 800 meter van de stranden van Grau du Roi in de Camargue. Ideaal voor gezinnen die willen genieten van zon, zee en strand. Daarnaast kunt u ontspannen in het watergebied met buitenlagunes, glijbanen en een pierenbadje voor kinderen. Voor de ultieme ontspanning zijn er ook bubbelbaden, een sauna, een hammam en massagestralen beschikbaar. Met andere woorden, alle ingrediënten voor een zorgeloze en relaxing vakantie zijn aanwezig.

Activiteiten voor het hele Gezin

In de maanden juli en augustus organiseert Camping Eden een gevarieerd animatieprogramma voor zowel jong als oud. Overdag en ’s avonds worden er gezinsactiviteiten aangeboden om iedereen entertaint te houden. Voor de kinderen is er ook een miniclub, waar ze kunnen deelnemen aan buitenactiviteiten, knutselworkshops en ontdekkingsactiviteiten. Zo hoeven ze zich geen moment te vervelen!

Moderne Voorzieningen en Services

Niet alleen biedt Camping Eden een scala aan recreatiemogelijkheden, maar ook aan praktische zaken is gedacht. Er is een kruidenierswinkel waar u uw dagelijkse boodschappen kunt doen, een restaurant en snackbar waar u kunt genieten van heerlijke maaltijden en snacks, wifi (tegen betaling) voor degenen die graag verbonden blijven en een brooddepot waar u dagelijks vers brood kunt halen. Bovendien is er een gratis pendelbus beschikbaar in juli en augustus om u naar het nabijgelegen strand van Espiguette te brengen.

Bekijk op Campings.com