Camping Duinrell: Een Geweldige Vakantiebestemming in Zuid-Holland

Camping Duinrell is een fantastische vakantiebestemming gelegen in Zuid-Holland, Nederland. De camping ligt op slechts vijf minuten loopafstand van het dorp Wassenaar en op korte afstand van de prachtige Noordzee. Maar dat is niet alles – Camping Duinrell ligt ook naast een pretpark en een waterpark, waardoor het de perfecte plek is voor gezinnen die op zoek zijn naar plezier en avontuur.

Het waterpark bij Camping Duinrell is verdeeld in twee delen, een binnen- en een buitengedeelte, en beide delen zijn verwarmd. Hierdoor kunt u het hele jaar door genieten van glijbanen, zwembaden en gave waterattracties. Gasten van Camping Duinrell krijgen een korting op de toegangsprijs voor het waterpark, waardoor het extra aantrekkelijk is om gebruik te maken van deze faciliteit tijdens uw verblijf.

Maar de pret stopt hier niet. Camping Duinrell heeft ook een eigen themapark, gelegen direct naast de camping. Hier kunt u zich vermaken met attracties zoals de rodelbaan, de Splash waterval, de Waterspin en de achtbaan Kikkerachtbaan. De allerkleinsten kunnen genieten van de binnenplaats, de locomotief, de monorail en de minitrein. Voor de durfals zijn er sensatieattracties zoals de Space Bowl, de Lazy River, de Mad Factory en de high-speed Falcon.

Na een drukke dag vol avontuur kunt u heerlijk ontspannen in de gezellige bar van de camping, waar verfrissende cocktails en drankjes worden geserveerd. Daarnaast heeft de camping een restaurant waar het hele gezin kan genieten van een heerlijke maaltijd.

Op Camping Duinrell kunt u verblijven in uw eigen tent, caravan of camper, of ervoor kiezen om een accommodatie te huren. Wat uw voorkeur ook is, er zijn verschillende types accommodaties beschikbaar, variërend van eenvoudige tenten tot luxe stacaravans.

Bekijk op Campings.com