Camping Du Val – Een gezellige familiecamping in Bretagne

Gelegen aan de Smaragdkust in Bretagne, bevindt Camping Du Val zich op een unieke locatie. Deze gezellige familiecamping biedt de ideale combinatie van natuurlijke schoonheid en cultureel erfgoed. Met zijn overvloed aan voorzieningen en zijn geweldige ligging, is Camping Du Val de perfecte plek om te genieten van een ontspannen en plezierige vakantie.

De Smaragdkust en Bretagne

Bretagne staat bekend om zijn spectaculaire kustlijn en Camping Du Val profiteert hiervan met zijn ligging aan de prachtige smaragdgroene zee. De Smaragdkust trekt jaarlijks veel bezoekers vanwege zijn natuurschoon en geschiedenis. Met zijn ruige kliffen, witte zandstranden en kristalhelder water is het een paradijs voor vakantiegangers.

Gezellige camping op mensenmaat

Wat Camping Du Val zo bijzonder maakt, is de aangename en gezellige sfeer. Deze camping op mensenmaat is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een rustige en ontspannen omgeving. Met zijn kleinschaligheid biedt de camping een intieme sfeer waar families gemakkelijk contact kunnen maken met andere gasten en waar kinderen veilig kunnen spelen.

Veelzijdige faciliteiten

De voorzieningen op Camping Du Val maken uw verblijf hier nog aangenamer. Geniet van het verwarmde buitenzwembad om af te koelen op warme dagen of om te ontspannen na een actieve dag in de buitenlucht. Sluit aan bij een potje petanque, tafeltennis of maak kennis met het spel ‘boules bretonnes’. Het campingteam organiseert daarnaast regelmatig gezellige avonden met live muziek.

Snackbar en bar

Voor een snelle maaltijd kunt u terecht bij de camping snackbar, waar u onder andere quiches, pizza’s en frietjes kunt bestellen om ter plaatse te eten of mee te nemen. Voor een verfrissend drankje of een cocktail aan de rand van het zwembad staat het vriendelijke barpersoneel voor u klaar.

Ontdek de omgeving

Met zijn gunstige geografische ligging stelt Camping Du Val u in staat om te voet de winkels van het centrum, het strand en de bruisende haven van Erquy te verkennen. Erquy staat bekend om zijn visserij en u kunt er de boten zien aankomen terwijl de vissers hun verse vangst binnenhalen.

Een plek om te ontspannen en te ontdekken

Camping Du Val biedt alles wat u nodig heeft voor een plezierige en ontspannen vakantie. Het is de ideale uitvalsbasis om zowel de prachtige natuur als de rijke culturele erfgoed van Bretagne te verkennen. Met zijn vriendelijke sfeer, veelzijdige faciliteiten en geweldige ligging is Camping Du Val de perfecte keuze voor gezinnen die optimaal willen genieten van hun verblijf aan de Smaragdkust.

Bekijk op Campings.com