Camping du Bord de Mer

Camping du Bord de Mer is een prachtige camping aan de zee, gelegen op slechts 20 meter afstand van het water. Het is de perfecte plek voor een vakantie waarbij je je voeten in het water kunt laten bungelen. De camping heeft een overdekt zwembad met een whirlpool, zodat je ook kunt zwemmen en ontspannen als het weer wat minder goed is. Voor de kinderen is er een apart kinderbad, waar ze zich kunnen vermaken terwijl jij geniet van de faciliteiten.

Op Camping du Bord de Mer zijn er verschillende activiteiten die je kunt ondernemen. Je kunt bijvoorbeeld jeu de boules spelen, tafelvoetbal spelen of tafeltennissen met andere gasten. Er is ook een speeltuin waar de kinderen kunnen spelen en plezier kunnen maken. Daarnaast is er in het seizoen een snackbar waar je wat lekkers kunt halen als je trek hebt. Als je geen zin hebt om te koken, kun je ook kiezen voor meeneemmaaltijden die worden aangeboden. Er is zelfs een ontbijtmandservice beschikbaar, zodat je elke ochtend kunt genieten van een ontbijt op je eigen campingplek.

De camping is gelegen in Frankrijk, in de provincie Loire-altantique, in de regio Pays De La Loire. Het is een prachtige omgeving om te ontdekken en vakantie te vieren. De camping is voorzien van alle gemakken en is goed bereikbaar. De GPS-coördinaten van de camping zijn 47.181998 (lengtegraad) en -2.16157 (breedtegraad).

Bekijk op Campings.com