Camping Domaine Saint Maurice: Geniet van een prachtige vakantie aan de Franse kust

Gelegen aan het water, aan de poort van de Camargue en aan de rand van de Middellandse Zee, biedt Camping Domaine Saint Maurice u een directe toegang tot het strand. Met een scala aan voorzieningen en activiteiten, belooft deze camping een onvergetelijke vakantie-ervaring.

De camping beschikt over een uitgebreide aquatische ruimte, compleet met een lagune, glijbanen, een balneoruimte en een pierenbad voor kinderen. Hier kunt u heerlijk ontspannen en genieten van het waterplezier. Daarnaast worden er ook tal van animaties georganiseerd door de badplaats Palavas les Flots.

Tijdens uw verblijf op Camping Domaine Saint Maurice kunt u deelnemen aan diverse activiteiten en entertainment. In juli en augustus mag u de thema-avond op woensdag op het terras van de bar van de camping zeker niet missen. Hier kunt u genieten van een gezellige avond met live muziek en lekker eten.

Bent u op zoek naar ontspanning en rust? Dan zit u goed op Camping Domaine Saint Maurice. Naast de prachtige ligging en het strand, biedt de camping ook een snackbar en een boodschappendienst met brood en meeneemmaaltijden. Zo kunt u gemakkelijk zelf maaltijden bereiden en genieten van heerlijke gerechten tijdens uw verblijf.

Camping Domaine Saint Maurice is gelegen in Herault, een provincie in het Zuid-Frankrijk. Deze regio staat bekend om zijn prachtige natuur en oude stadjes. De camping zelf bevindt zich in de regio Languedoc-Roussillon, een populaire vakantiebestemming vanwege zijn vele zonuren en mooie stranden.

Bekijk op Campings.com