Camping Domaine de L’Orangerie de Lanniron: Een Betoverend Kampervaring

Welkom bij Camping Domaine de L’Orangerie de Lanniron, gelegen in het park van een kasteel aan de oever van een rivier in Finistère, Bretagne. Deze prachtige camping biedt u een enorm groen landgoed van 45 hectare in een betoverende omgeving, waar u kunt genieten van rust en natuur.

De camping beschikt over een prachtige verwarmde aqualudic- en wellnessruimte van 600 m2 met zwembaden, geisers, fonteinen en bubbelbaden. Voor de allerkleinsten is er een speciale zone ingericht, zodat ook zij veilig kunnen genieten van het waterplezier.

Voor actieve gasten biedt Camping Domaine de L’Orangerie de Lanniron verschillende activiteiten, zoals boomklimmen en trampolines, tennisbanen en een 9-holes golfbaan. Er zijn ook speciale evenementen georganiseerd, waaronder historische schattenjachten waar uw kinderen de mysteries van het landgoed kunnen ontdekken, evenals opblaasbare en houten spelletjes.

Om ervoor te zorgen dat uw verblijf zo comfortabel mogelijk is, zijn er verschillende services beschikbaar, waaronder een kruidenierswinkel, een bar/snackbar en een restaurant met heerlijke gerechten in een weelderige omgeving. Van begin tot eind wordt u ondergedompeld in luxe en comfort.

Bekijk op Campings.com