Camping Domaine de la Palme: Een Opmerkelijk Verblijf midden in de Natuur

Ideaal gelegen bij de Middellandse Zee, aan de rand van een groot zoutmeer, is camping Domaine de la Palme de ideale bestemming voor een opmerkelijk verblijf midden in de natuur. De camping verwelkomt u in de Aude, in het hart van een mooi dorp in de Corbières tussen Port La Nouvelle en Port Leucate in de buurt van Gruissan.

Op de camping kunt u alle waterpret beleven dankzij het verwarmde buitenzwembad met pierenbad. Camping Flower Domaine de la Palme is ook een uitstekend vertrekpunt voor diverse activiteiten midden in de natuur van de Aude. U kunt bijvoorbeeld kitesurfen op de vijver van La Palme, het reservaat van Sigean verkennen of het vrijetijdseiland Port Leucate ontdekken. U kunt ook genieten van het proeven van de wijnen van de Aude.

De camping Domaine de la Palme beschikt over alle diensten en voorzieningen die nodig zijn om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. U vindt er een snackbar, een brooddepotdienst en diverse verhuurmogelijkheden. De wifi is ook gratis op de camping.

Bekijk op Campings.com