Camping Domaine D’Anglas: Een Comfortabele Vakantie in het Zuiden van Frankrijk

Trakteer uzelf op een comfortabele vakantie op camping Domaine D’Anglas. Dit 4-sterren etablissement ligt in Brissac in het zuiden van Frankrijk, meer bepaald in de Hérault Cévennes.

Ter plaatse kunt u genieten van verschillende watersportactiviteiten en een onverwarmd buitenzwembad, dat in de zomer geopend is. Als u zin heeft om met de natuur samen te zijn, is dit de ideale plek.

Voor uw vermaak biedt camping Domaine D’Anglas een groot aantal activiteiten aan, waaronder zwemmen in het 300 m2 grote natuurzwembad. Rondom een mooi gemeubileerd terras waar ligstoelen en parasols voor u klaar staan om te ontspannen. Af en toe kunt u genieten van de zon op het rustige groene strand aan de oevers van de rivier de Hérault. Er is een rustige stroming om te zwemmen, te duiken, te spetteren of met kiezels te spelen. U kunt ook gaan kanoën in de Gorges de l’Hérault. De camping heeft twee speelterreinen voor uw kinderen, met een groot aantal leuke activiteiten, waaronder glijbanen, schommels en meer.

Bekijk op Campings.com