Camping de Tauves: Een Echte Vakantie in de Buitenlucht

Gelegen op 850m hoogte aan de voet van het Sancy-massief en aan de poort van het Parc des Volcans d’Auvergne, nodigt Camping de Tauves je uit om te genieten van een echte vakantie in de buitenlucht. Met zijn vele faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin, is dit de perfecte plek om te ontspannen en plezier te hebben.

Faciliteiten en Activiteiten

Op Camping de Tauves is er voor ieder wat wils. Het buitenzwembad biedt verkoeling op warme zomerdagen, terwijl de animatie voor het hele gezin zorgt voor urenlang plezier. Daarnaast organiseert de kinderclub een of twee keer per week leuke activiteiten onder toezicht, zodat de kinderen ook volop kunnen genieten.

Voor de sportliefhebbers zijn er diverse sportfaciliteiten beschikbaar, zodat je lekker actief bezig kunt zijn tijdens je vakantie. Daarnaast kun je gebruik maken van de buurtwinkel en het brood- en gebakdepot op de camping, zodat je altijd van alle gemakken bent voorzien.

Omgeving

De camping is gelegen in Puy-de-Dome, in de regio Auvergne van Frankrijk. Dankzij de ligging aan de voet van het Sancy-massief en nabij het Parc des Volcans d’Auvergne, ben je omringd door een prachtige natuurlijke omgeving. Geniet van wandelingen, fietstochten en ontdek de vele natuurlijke schatten van deze regio.

Ligging en Voorzieningen

Camping de Tauves is gelegen op de coördinaten 45.56137 (lengtegraad) en 2.62645 (breedtegraad) en biedt ruime kampeerplekken voor een heerlijke vakantie. De camping is voorzien van alle nodige faciliteiten en het vriendelijke personeel zal ervoor zorgen dat het je aan niets ontbreekt tijdens je verblijf.

Tarief en Boeking

De prijs voor een verblijf op Camping de Tauves is EUR 155. De camping hanteert een systeem waarbij je online kunt boeken. Je kunt eenvoudig een reservering maken door te klikken op de volgende link: Camping de Tauves – Boek Nu

Bekijk op Campings.com