Camping de Saulieu: De ideale plek voor een ontspannen gezinsvakantie

Introductie

Gelegen tussen Auxerre, Dijon en Chalon sur Saône en omgeven door groene ruimten, is camping de Saulieu de ideale plek voor een ontspannen gezinsvakantie. Met een breed scala aan faciliteiten en activiteiten biedt de camping een onvergetelijke ervaring.

Ontspanning en Vermaak

Het buitenzwembad van Camping de Saulieu is een geweldige plek om te ontspannen terwijl de kinderen zich vermaken in het kinderbad. Tijdens de zomerschoolvakanties kunnen de kinderen deelnemen aan workshops die één of twee keer per week door het personeel van de camping worden georganiseerd. Voor de oudere kinderen zijn er voetbal-, jeu de boules- en volleybalvelden en worden er elke week in juli en augustus toernooien georganiseerd.

Voorzieningen en Faciliteiten

Op de camping vindt u een kruidenierswinkel, souvenirwinkel en een brooddepot, zodat u alles wat u nodig heeft bij de hand heeft. U kunt ook ontspannen op het terras van de snackbar en genieten van een drankje met vrienden.

Omgeving

Camping de Saulieu is gelegen in de prachtige regio Bourgogne in Frankrijk. Met zijn groene ruimten en rustige omgeving is het de ideale plek om te genieten van de natuur en te ontspannen. Bovendien is de camping gunstig gelegen tussen Auxerre, Dijon en Chalon sur Saône, waardoor er genoeg te ontdekken en te doen is in de omgeving.

Bekijk op Campings.com