Camping de l’Ecureuil – Een Perfecte Plek voor de Actieve Vakantieganger in de Bergen

Camping de l’Ecureuil

Camping de L’écureuil is gelegen in Sallanches, in het nationaal park Mont-Blanc, een perfecte plek in de bergen voor de actieve vakantieganger. Alle belangrijke skigebieden liggen op ongeveer twintig kilometer van de camping. Megève, Chamonix, Saint Gervais, etc.

Op de camping vindt u een jeu-de-boulesbaan, een beachvolleybalveld en een speeltuin. Er is een meer op 5 minuten lopen van de camping waar u kunt zwemmen, wandelen, waterspelletjes kunt doen of zich kunt uitleven in een avonturenpark. Restaurant L’Écureuil verwelkomt u voor een lunch met uitzicht op het Mont Blanc massief. Tevens beschikt de camping in juli en augustus over een broodjesservice.

Faciliteiten op de Camping

– Jeu-de-boulesbaan

– Beachvolleybalveld

– Speeltuin

– Restaurant L’Écureuil

– Broodjesservice in juli en augustus

Omgeving en Activiteiten

De camping ligt in een prachtige omgeving en biedt tal van activiteiten voor een actieve vakantie. Begin uw dag met een wandeling in het nationaal park Mont-Blanc en geniet van het adembenemende uitzicht op de bergen. Als u een avontuurlijke bui heeft, kunt u kiezen uit verschillende watersportactiviteiten zoals zwemmen, wandelen of waterspelletjes in het nabijgelegen meer.

Bovendien liggen alle belangrijke skigebieden op een korte afstand van de camping, dus wintersportliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Megève, Chamonix en Saint Gervais zijn enkele van de nabijgelegen skigebieden.

Information over de Camping

– Sterrenbeoordeling: ★★★

– Adres: Camping de l’Ecureuil, Haute-savoie, Rhône-alpen, Frankrijk

– Aankomstdatum: 31 augustus 2023

– Vertrekdatum: 7 september 2023

– Beschikbaarheid: Ja

Prijs en Boeking

De prijs voor een verblijf op Camping de L’écureuil bedraagt 350 euro. U kunt direct een boeking maken op de website van campings.com. Klik hier om te reserveren.

Bekijk op Campings.com