Camping de l’Écluse – Een Rustgevende Campervakantie in Rhône-Alpen, Frankrijk

Camping de l’Écluse is een prachtige camping gelegen aan de oevers van de Saône in Parcieux, binnen de regio Rhône Alpes in Frankrijk. Of je nu houdt van de stad of van het platteland, deze camping biedt voor elk wat wils.

Op slechts 30 km ten noorden van Lyon kun je genieten van de prachtige bezienswaardigheden en geluiden van deze bruisende stad. Maar als je liever ontspant, biedt de camping een verfrissend zwembad waar je kunt genieten van een verkoelende duik.

Er zijn genoeg activiteiten te doen op Camping de l’Écluse. Er worden petanquetoernooien georganiseerd op het terrein en er is een afgesloten speeltuin voor de kleintjes. Voor de sportliefhebbers is er een voetbalveld, een badmintonveld en een volleybalveld. Er zijn ook twee tafeltennistafels beschikbaar.

Als je graag wandelt, zijn er verschillende wandelroutes die vertrekken vanaf de camping. Je kunt ook genieten van een viservaring, want de camping heeft een overvloed aan karper, snoekbaars, snoek, paling en zeelt. Het is een waar paradijs voor vissers!

De camping is gunstig gelegen in de buurt van verschillende vislocaties, meren, vijvers en rivieren, dus er is altijd wel een goede plek om te vissen in de buurt. Daarnaast is de aquatische fauna rond de camping zeer rijk en divers.

Bij Camping de l’Écluse zijn tal van accommodatiemogelijkheden beschikbaar. Of je nu met een tent, caravan of camper reist, er is altijd wel een plekje voor jou. De camping beschikt over verschillende voorzieningen, zoals sanitaire blokken en stroomaansluitingen.

Als je wilt genieten van een rustgevende kampeervakantie in een prachtige omgeving, dan is Camping de l’Écluse de perfecte keuze.

Bekijk op Campings.com