Camping Côte Plage: Genieten van een Familiecamping in Vendée

Op slechts een paar passen van het strand, tussen duinen en bomen, kunt u genieten van de frisse zeelucht en een aangenaam verblijf op Camping Côte Plage. Deze camping in Frankrijk biedt een perfecte locatie voor een ontspannen vakantie in Vendée.

Voorzieningen

Op Camping Côte Plage is er een verwarmd buitenzwembad met waterglijbaan en een kinderbad. Dit maakt het een ideale plek voor zowel volwassenen als kinderen om af te koelen en plezier te hebben in het water. Daarnaast is er een winkel waar u boodschappen kunt doen en zelf maaltijden kunt bereiden. Maar als u liever niet kookt, heeft de camping ook een restaurant waar u kunt genieten van heerlijke maaltijden.

Omgeving

De camping is gelegen in Vendée, een prachtige provincie in de regio Pays De La Loire. Met het strand op loopafstand, kunt u eindeloze dagen ontspannen op het strand doorbrengen of genieten van allerlei watersportactiviteiten zoals zwemmen, zonnebaden, surfen en zeilen. Daarnaast is de omgeving rijk aan natuurschoon, perfect voor wandel- en fietstochten.

Accommodaties

Camping Côte Plage biedt een verscheidenheid aan accommodaties, waaronder kampeerplaatsen en stacaravans. U kunt kiezen uit verschillende categorieën en comfortniveaus, zodat er altijd een geschikte optie is voor uw behoeften en budget.

Komende Evenementen

Als u deze geweldige camping wilt bezoeken, kunt u een reservering maken tussen 9 september 2023 en 16 september 2023.

Bekijk op Campings.com