Camping Côté O Port Manech: Een Prachtige Bestemming in Bretagne

Introductie

Camping Côté O Port Manech is een dest in de regio Bretagne, in de provincie Finistère van Frankrijk. Deze camping biedt een groot aantal voorzieningen en activiteiten voor zowel volwassenen als kinderen, en ligt op een ideale locatie op slechts 200 m van een klein strand en op loopafstand van de haven.

Voorzieningen

De camping heeft een geweldig waterpark met glijbanen voor de avonturiers, verwarmde buitenzwembaden en een verwarmd binnenruimte met balneo, pierenbad en waterval. Tijdens de schoolvakanties in het voorjaar en de zomer kunnen kinderen van 4 tot 17 jaar genieten van recreatieve en sportieve activiteiten in de kinder- en tienerclubs. Er wordt regelmatig avondanimatie georganiseerd voor het hele gezin.

Omgeving

Naast de vele faciliteiten op de camping, wachten er buiten de camping diverse culturele bestemmingen om ontdekt te worden. Enkele van de nabijgelegen bezienswaardigheden zijn onder andere Pont-Aven, Concarneau en Quimper, die allemaal gemakkelijk te bereiken zijn vanaf Camping Côté O Port Manech.

Reserveringen

Jouw verblijf op Camping Côté O Port Manech kan nu al worden geboekt. De camping is beschikbaar van 23 september tot 30 september 2023. Ga naar https://www.campings.com/nl/search/camping-cote-o-port-manech-77888 voor meer informatie en om jouw verblijf te boeken.

Bekijk op Campings.com