Camping Cisano San Vito: Een Ontspannen Gezinsvakantie aan het Gardameer

Camping Cisano San Vito ligt aan de oever van het Gardameer in Italië en biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen gezinsvakantie. Met een scala aan voorzieningen en activiteiten voor jong en oud, is deze camping de ideale plek om te genieten van het prachtige landschap en de rustige sfeer van het Gardameer. Of je nu houdt van zwemmen, relaxen in een jacuzzi, spelen in een zwembad met glijbanen, meedoen aan animatie-activiteiten of genieten van heerlijk eten en drinken op het terras, Camping Cisano San Vito heeft voor ieder wat wils.

Voor gezinnen met kinderen zijn er tal van amusementsopties beschikbaar. De miniclub organiseert speciale activiteiten tijdens de zomerschoolvakanties, zodat de kleintjes zich kunnen vermaken en nieuwe vrienden kunnen maken. Het animatieteam zorgt voor entertainment voor de hele familie met leuke en gevarieerde shows en evenementen. Zo kun je genieten van interactieve spellen, creatieve workshops, sportactiviteiten en nog veel meer.

Naast de vele recreatiemogelijkheden heeft Camping Cisano San Vito ook verschillende servicevoorzieningen die tot je beschikking staan. Er zijn twee restaurants waar je kunt genieten van smakelijke gerechten, een terras waar je kunt ontspannen en een minimarkt waar je boodschappen kunt doen. Bovendien biedt de camping directe toegang tot het strand van het Gardameer, zodat je optimaal kunt genieten van de prachtige omgeving.

Bekijk op Campings.com