Camping Chateau de Bouafles: Een Natuurlijk Verblijf in Normandië

Camping Chateau de Bouafles is een prachtige 4-sterren camping gelegen in de Eure in Haute-Normandië. Deze camping bevindt zich in een bosrijk park van 13 hectare en is de ideale bestemming voor een verblijf midden in de natuur in het hart van het Normandische Vexinland. Met de ligging van minder dan 100 km van Parijs en op slechts 40 km afstand van Rouen, is deze camping gemakkelijk bereikbaar en een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving.

De camping biedt tal van recreatieve activiteiten voor zowel jong als oud. Er is een speeltuin, sportvelden, minigolf, jeu de boules baan en er zijn wandel- en binnenspellen beschikbaar. Daarnaast zijn er faciliteiten zoals een brooddepot en een bar, en kun je gratis gebruik maken van wifi bij de receptie. Voor extra gemak is er een verhuurservice voor bijvoorbeeld beddengoed en kinderbedjes.

De omgeving van Camping Chateau de Bouafles heeft vele verassende charmes en is ideaal voor het verkennen van de natuur. Het gebied staat bekend om zijn prachtige natuurlijke landschappen en historische bezienswaardigheden.

Bekijk op Campings.com