Camping Capo d’Orso: Een Prachtige Camping Aan de Zee in Sardinië

Camping Capo d’Orso: Een Prachtige Camping Aan de Zee in Sardinië

Camping Capo d'Orso is gelegen in Cala Capra, in de stad Palau. Het ligt aan zee en kijkt uit over de archipel van La Maddalena met zijn prachtige eilanden, waarvan Caprera het populairst is. Capo d'Orso is geopend tijdens de zomermaanden, van 30 april tot 19 september.

Het personeel van Capo d'Orso organiseert dagelijks activiteiten zoals spelletjes, dansavonden en zelfs shows om tijdens de zomervakantie aan de behoeften van het hele gezin te voldoen. U kunt uw kinderen inschrijven in de miniclub op het terrein. Voor sportliefhebbers is er een tennisbaan en een voetbalveld. Watersportliefhebbers kunnen kanoën, duiken of windsurfen.

Op de camping Capo d'Orso vindt u een supermarkt, een pizzeria, een bar, een snackbar en een restaurant met vlees- en vismenu's.

Faciliteiten en Activiteiten

Camping Capo d’Orso biedt verschillende faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin. Naast de miniclub voor kinderen en sportfaciliteiten zoals een tennisbaan en voetbalveld, is er ook een supermarkt, pizzeria, bar, snackbar en restaurant op het terrein. Het personeel organiseert dagelijkse activiteiten variërend van spelletjes tot dansavonden en shows. Voor de actieve vakantieganger zijn er watersportmogelijkheden zoals kanoën, duiken en windsurfen.

Locatie en Omgeving

De camping is gelegen in Cala Capra, een prachtige ongerepte baai in de stad Palau op het Italiaanse eiland Sardinië. Vanaf de camping heeft u een panoramisch uitzicht over de archipel van La Maddalena, met het populaire eiland Caprera. Het gebied biedt een overvloed aan natuurlijke schoonheid, met kristalhelder water, witte zandstranden en indrukwekkende rotsformaties. Het is een ideale bestemming voor liefhebbers van zee en strand, evenals natuurliefhebbers.

Beschikbaarheid en Prijzen

De camping is geopend van 30 april tot 19 september en biedt verschillende accommodaties, zoals stacaravans en bungalows. De prijs voor een verblijf op Camping Capo d’Orso begint vanaf EUR 318.5. De prijs en beschikbaarheid zijn onderhevig aan verandering, dus het wordt aanbevolen om de website van de camping te raadplegen voor de meest recente informatie.

Bekijk op Campings.com