Camping California & Oasis: Een Ontspannende Vakantie aan de Languedoc Kust

De Locatie

Gelegen aan de Languedoc kust op slechts 1000m van het strand, is camping California & Oasis ideaal voor een ontspannende vakantie onder de zuidelijke zon. Met prachtige landschappen en een aangename sfeer is dit de perfecte bestemming voor zowel gezinnen als koppels.

Voorzieningen

Om uw verblijf nog aangenamer te maken, biedt camping California & Oasis een scala aan voorzieningen. U kunt genieten van een verwarmd buitenzwembad, een waterglijbaan en een kikkerbad met waterspellen. Voor de sportievelingen zijn er een tennisbaan en een tafeltennistafel. De jongsten kunnen op een pony rijden en zelfs leren over vlechten en kortstondige tatoeages.

Service

Aan de servicekant kunt u genieten van de snackbar, afhaalmaaltijden, pizzeria, restaurant, minimarkt en dagelijkse brooddepotdienst. Dit zorgt ervoor dat u tijdens uw hele verblijf van alle gemakken voorzien bent.

Omgeving

De camping is gelegen in Frankrijk, in de provincie Pyrenees-orientales, regio Languedoc-roussillon. Met haar prachtige natuurlijke omgeving, kunt u genieten van de prachtige omgeving en de vele activiteiten die aangeboden worden. In de buurt winkelen, wandelen, fietsen, zeilen en andere watersportactiviteiten behoren tot de mogelijkheden.

Bekijk op Campings.com