Camping Bleu Marine: Een Paradijselijke Vakantiebestemming aan de Middellandse Zee

Camping Bleu Marine, gelegen in Sérignan in het hart van de Languedoc-Roussillon (Frankrijk), verwelkomt u aan de Middellandse Zee in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving en een familiale sfeer die bevorderlijk is voor ontspanning en nietsdoen. De uitzonderlijke ligging geeft u direct toegang tot een prachtig zandstrand en tot het Etang de la Maïre, een beschermd natuurgebied geclassificeerd Natura 2000.

De camping biedt volop mogelijkheden voor ontspanning en vermaak. U kunt genieten van een prachtig verwarmd buitenzwembad met uitzicht op zee, evenals een pierenbad met waterspelletjes voor de kleintjes en een glijbaan voor de avonturiers. ’s Avonds kunt u kwaliteitsshows en concerten bijwonen onder de sterrenhemel van het strand. Een reuzenscherm op het terras zorgt ervoor dat u geen sportevenementen hoeft te missen. Overdag organiseert het campingteam petanque- of tafeltennistoernooien waar u aan kunt deelnemen. Kinderen kunnen nieuwe vrienden maken in de speeltuin of op het speelveld.

Een Prachtige Natuurlijke Omgeving

Camping Bleu Marine is omgeven door een prachtige natuurlijke omgeving. De camping ligt aan de Middellandse Zee en biedt directe toegang tot een schitterend zandstrand waar u kunt ontspannen en genieten van de zon. Daarnaast heeft de camping toegang tot het Etang de la Maïre, een beschermd natuurgebied geclassificeerd als Natura 2000. Dit biedt mogelijkheden voor mooie wandel- en fietstochten in de omgeving.

Comfortabele Accommodaties

Op Camping Bleu Marine vindt u comfortabele accommodaties die perfect zijn voor een ontspannen vakantie. U kunt kiezen tussen stacaravans en bungalows, beide bieden alle benodigde voorzieningen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De accommodaties zijn volledig uitgerust met een keuken, een eigen badkamer en comfortabele bedden. U kunt ook genieten van een eigen terras of balkon, ideaal om te ontspannen en te genieten van het mooie weer.

Ontdek de Languedoc-Roussillon

De Languedoc-Roussillon is een prachtige regio in het zuiden van Frankrijk met veel bezienswaardigheden en activiteiten. Vanaf Camping Bleu Marine kunt u gemakkelijk de pittoreske dorpjes en steden van de regio verkennen, zoals Sérignan, Béziers en Montpellier. U kunt ook genieten van de lokale keuken en de heerlijke wijnen die de regio te bieden heeft. De regio is ook perfect voor natuurliefhebbers, met een overvloed aan kustlijnen, bergen en natuurparken om te verkennen.

Bekijk op Campings.com