Camping Betuwestrand – De perfecte vakantiebestemming voor sport en ontspanning

Camping Betuwestrand is de ideale plek voor iedereen die op zoek is naar ontspanning en sportmogelijkheden. Gelegen aan de prachtige “Lingeroute” in de Betuwe, biedt deze camping een scala aan activiteiten voor jongeren en volwassenen.

De ligging direct aan het recreatiemeer biedt gasten de mogelijkheid om te zwemmen en tal van watersporten te beoefenen, zoals waterskiën en wakeboarden. Als u tijdens uw verblijf actief wilt blijven, kunt u profiteren van de diverse sportfaciliteiten die de camping te bieden heeft.

Wat betreft voorzieningen hoeft u zich geen zorgen te maken over waar u kunt eten. Camping Betuwestrand heeft een eigen restaurant dat voor alle gasten toegankelijk is.

Ontdek de Betuwe

Naast de vele faciliteiten op de camping zelf, kunt u ook genieten van de prachtige omgeving van de Betuwe. De “Lingeroute” is een populaire fietsroute die u meeneemt langs uitgestrekte boomgaarden en karakteristieke dorpjes. Deze route biedt geweldige mogelijkheden voor mooie fiets- en wandeltochten.

Faciliteiten en accommodatie

Of u nu met uw eigen tent komt kamperen, een caravan heeft of liever een luxe verblijf in een stacaravan kiest, Camping Betuwestrand biedt verschillende mogelijkheden qua accommodatie. De camping beschikt over ruime staanplaatsen en moderne faciliteiten zoals elektriciteit, waterpunten en sanitair.

Regio: Gelderland

Camping Betuwestrand ligt in de provincie Gelderland, in de regio West-Betuwe. Dit betekent dat u kunt genieten van de prachtige natuur van de Betuwe, terwijl u zich toch dicht bij steden zoals Tiel, Nijmegen en Arnhem bevindt. Deze steden bieden een breed scala aan culturele en historische bezienswaardigheden, evenals winkel- en eetgelegenheden.

Bekijk op Campings.com