Camping Beaume Giraud: een ideale bestemming in de Ardèche

Camping Beaume Giraud

Camping Beaume Giraud is een ideale bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers in het hart van de Ardèche, Frankrijk. Gelegen in de buurt van Balazuc en op slechts 15 minuten van Vallon Pont d’Arc, biedt deze camping de perfecte uitvalsbasis om de regio te verkennen.

Een prachtig uitzicht

Camping Beaume Giraud bevindt zich in een bevoorrechte natuurlijke omgeving met een prachtig uitzicht op de Cevennen en de garrigue. Dit betekent dat gasten kunnen genieten van adembenemende panoramische landschappen terwijl ze ontspannen in de buitenlucht.

Voorzieningen en activiteiten

Deze camping biedt een scala aan voorzieningen en activiteiten om het verblijf van gasten nog aangenamer te maken. Er is een buitenzwembad en een pierenbad voor de kinderen, zodat iedereen van het water kan genieten. Daarnaast zijn er multisportterreinen voor voetbal, volleybal, basketbal en handbal, evenals faciliteiten voor tafeltennis, jeu de boules, en een speeltuin met een springkussen voor de kinderen.

Diensten en faciliteiten

Op Camping Beaume Giraud zijn er ook verschillende diensten en faciliteiten om het verblijf gemakkelijker te maken. Er is een snackbar waar gasten kunnen genieten van een snelle hap en een kruidenierswinkel waar essentiële boodschappen te vinden zijn. Daarnaast is er een dagelijks brooddepot waar gasten vers brood en gebak kunnen halen. Voor degenen die graag online blijven, is er wifi beschikbaar.

Ontdek de regio

Dankzij de centrale ligging van Camping Beaume Giraud kunnen gasten gemakkelijk de omgeving verkennen. De Ardèche staat bekend om zijn prachtige natuur en ongerepte landschappen, perfect voor buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en kanoën. Nabijgelegen bezienswaardigheden zoals Balazuc en Vallon Pont d’Arc bieden cultuur, geschiedenis en culinaire ervaringen, waardoor Camping Beaume Giraud de ideale uitvalsbasis is om de regio te verkennen.

Bekijk op Campings.com