Camping Barco Reale: Een Toscaanse onderdompeling in de natuur

Een vakantie op camping Barco Reale betekent elke dag wakker worden met het mooiste uitzicht op de Toscaanse heuvels. Gelegen op een heuveltop temidden van een bos van pijnbomen en eiken, kunt u genieten van de prachtige natuurlijke omgeving van Toscane terwijl u zich hier bevindt. Bovendien biedt deze camping een ideale locatie, dichtbij prachtige steden zoals Florence, Pisa en Pistoia, waardoor u kunt genieten van culturele uitstapjes tijdens uw verblijf.

De camping bestaat uit 3 zwembaden, waarvan de grootste een diepte heeft van 1 meter. Vanuit deze zwembaden heeft u een adembenemend uitzicht op de Toscaanse heuvels. Ook is er een peuterbad aanwezig voor de kleintjes, zodat het hele gezin kan genieten van waterpret.

Daarnaast biedt camping Barco Reale ook tal van activiteiten en faciliteiten om uw verblijf nog aangenamer te maken. Zo kunt u samen met uw kinderen deelnemen aan kook-, dans- of mozaïeklessen, die voor veel gezelligheid en familie-activiteiten zorgen. Het animatieteam van de camping zorgt voor vermaak voor jong en oud.

Op minder dan een uur rijden van de camping vindt u de prachtige zandstranden van de Middellandse Zee. Dit biedt de mogelijkheid om een dagje naar het strand te gaan en te genieten van de zon, zee en het strandplezier voor zowel jong als oud.

Bekijk op Campings.com