Camping Aux Cygnes d’Opale: Een Perfecte Gezinsvakantieplek in Blangy-sur-Bresle

Camping Aux Cygnes d’Opale: Een Perfecte Gezinsvakantieplek in Blangy-sur-Bresle

De camping Aux Cygnes d’Opale ligt in het centrum van de Bresle-vallei, in Blangy-sur-Bresle. Het verwelkomt u voor een gezinsvakantie in een groene omgeving die bevorderlijk is voor ontspanning en gezelligheid.

De camping is voorzien van een overdekt en verwarmd zwembad met een pierenbad, waardoor gasten kunnen genieten van het zwemmen, zelfs als het weer niet optimaal is.

Voor degenen die actiever willen zijn, biedt camping Aux Cygnes d’Opale tal van sportfaciliteiten. Gasten kunnen minigolf, jeu de boules of tennis spelen. Er is ook een fitnessruimte in de buitenlucht en een trampoline. Kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin en vissers kunnen naar de vijver gaan. ’s Avonds kunnen gasten genieten van entertainment en thema-avonden.

Wat betreft de diensten, biedt camping Aux Cygnes d’Opale een restaurant en snackbar. Gasten kunnen genieten van verschillende gerechten, waaronder de dagschotel, pannenkoeken, pizza’s en hartige taarten. Er zijn ook winkels beschikbaar in de nabijgelegen stadscentra.

Locatie en Faciliteiten

De camping ligt in Blangy-sur-Bresle, in de regio Hoog-Normandië, in Seine-Maritime, Frankrijk. Het is gunstig gelegen in het centrum van de Bresle-vallei, waardoor gasten gemakkelijk kunnen genieten van de prachtige groene omgeving.

– 3-sterrenaccommodatie
– Overdekt en verwarmd zwembad met pierenbad
– Sportfaciliteiten zoals minigolf, jeu de boules, tennis, fitnessruimte in de buitenlucht en trampoline
– Speeltuin voor kinderen
– Visvijver
– Entertainment en thema-avonden
– Restaurant en snackbar

Vertrek- en Aankomstdatum

U kunt aankomen op 13 september 2023 en vertrekken op 20 september 2023. Dit biedt u de mogelijkheid om een ontspannen en rustgevende vakantie te hebben op camping Aux Cygnes

Beoordelingen

Helaas zijn er geen beoordelingen beschikbaar voor camping Aux Cygnes d’Opale op dit moment

Bekijk op Campings.com