Camping Au Vallon Rouge: Een Groen Resort in de Franse Rivièra

Camping Au Vallon Rouge is een ideale bestemming voor een ontspannen vakantie in de Franse Rivièra. Gelegen tussen Nice, Cannes en Grasse, biedt deze camping een oase van groen en rust in het hart van een schaduwrijke vallei. Met een korte afstand van 8 km tot de zee en de stranden, kunt u genieten van alles wat de Côte d'Azur te bieden heeft.

Een Groen Paradijs

Camping Au Vallon Rouge is omringd door weelderige groene vegetatie en wordt doorkruist door de rivier de Loup. Het biedt een prachtige omgeving voor natuurliefhebbers en rustzoekers. De camping heeft een zwembad en een solarium waar u kunt ontspannen en genieten van de zon.

Ontspanning en Plezier

Tijdens uw verblijf op Camping Au Vallon Rouge kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten rondom het zwembad, zoals aquagym, olympiades en spierversterkende oefeningen. Daarnaast zijn er ook tal van activiteiten te ondernemen in de omgeving, zoals paardrijden en canyoning. Voor de kinderen is er een kinderclub die diverse activiteiten organiseert. 's Avonds kunt u genieten van karaoke, shows, dansavonden of sport op televisie.

Voorzieningen en Eetgelegenheden

Camping Au Vallon Rouge beschikt over diverse voorzieningen om uw verblijf comfortabel te maken. U kunt gebruik maken van een kruidenierswinkel, een snackbar en een brood- en banketbakkerij. Of u kunt ter plaatse koken of maaltijden meenemen. Met al deze faciliteiten hoeft u zich nooit zorgen te maken over uw maaltijden tijdens uw vakantie.

Verkenning van de omgeving

De camping ligt gunstig in de buurt van vele interessante bezienswaardigheden. Nice, Cannes en Grasse zijn allemaal gemakkelijk te bereiken vanaf Camping Au Vallon Rouge. U kunt genieten van de pittoreske dorpjes, culturele bezienswaardigheden, lokale markten en bezoek lokale meesterwerken. Er is altijd wel iets te ontdekken in deze levendige en rijke regio.

Kortom, Camping Au Vallon Rouge is de perfecte keuze voor een ontspannen vakantie in de Franse Rivièra. Met haar gunstige ligging tussen Nice, Cannes en Grasse, groene omgeving, diverse activiteiten en voorzieningen, zult u op deze camping volop genieten van uw verblijf.

Bekijk op Campings.com