Camping Ampolla Playa: Geniet van een unieke vakantie bij het strand

Camping Ampolla Playa ligt direct aan het strand van een schilderachtig vissersdorp en biedt een unieke ervaring voor liefhebbers van kamperen en de Spaanse kust. Gelegen in de prachtige natuurlijke omgeving van het nabijgelegen natuurpark Ebro Delta, kunnen gasten hier genieten van adembenemende uitzichten en een gevarieerd aanbod aan activiteiten en recreatiemogelijkheden.

Activiteiten voor het hele gezin

Tijdens de zomermaanden biedt Camping Ampolla Playa een uitgebreid scala aan activiteiten en animaties voor het hele gezin. Voor de kinderen zijn er diverse speelattributen en spelletjes, zoals springkastelen op het land en in de zee, minigolf, clowns, boogschieten en interactieve spelletjes. Volwassenen kunnen deelnemen aan diverse sportieve activiteiten, zoals zumba, fietsen en yoga. Ook zijn er mogelijkheden om te kajakken, een Deltatour te maken of vanuit de camping vogels te spotten. Daarnaast biedt de camping excursies naar het beroemde pretpark Port Aventura, dat op slechts 30 minuten afstand ligt.

Faciliteiten en voorzieningen

Camping Ampolla Playa beschikt over diverse faciliteiten en voorzieningen om het verblijf van haar gasten zo comfortabel mogelijk te maken. De camping beschikt over een bar-restaurant, waar gasten kunnen genieten van heerlijke maaltijden. Daarnaast is er een minimarkt waar boodschappen kunnen worden gedaan, is er de mogelijkheid om gerechten af te halen en is er een broodwinkel. Gasten hebben ook toegang tot gratis Wi-Fi op de hele camping.

Locatie en omgeving

Camping Ampolla Playa is gelegen in de provincie Tarragona in het prachtige Catalonië, Spanje. Het is gemakkelijk bereikbaar met de auto en er zijn diverse bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving. Het beleven van de authentieke Spaanse cultuur, het ontdekken van de prachtige natuur en het genieten van de zon, zee en strand staan hier centraal. Het vissersdorp Ampolla biedt talloze restaurants, winkels en de mogelijkheid om te genieten van de Spaanse sfeer.

Verblijf en prijzen

Camping Ampolla Playa biedt verblijfplaatsen voor verschillende periodes. Het verblijf kan geboekt worden vanaf 5 oktober 2023 tot en met 12 oktober 2023. De prijzen voor een verblijf op Camping Ampolla Playa beginnen bij €473.48.

Bekijk op Campings.com