Camping Alannia Els Prats: De ideale familiecamping in Spanje

Camping Alannia Els Prats is een prachtige camping gelegen aan de Costa Daurada, aan de rand van het strand van Montroig. Deze camping biedt alles wat je nodig hebt voor een perfecte vakantie met het hele gezin.

Directe toegang tot het strand en geweldige faciliteiten

Bij Camping Alannia Els Prats kun je genieten van de directe toegang tot het strand, waar je kunt zwemmen en ontspannen. Daarnaast is er op de camping ook een zwembadgedeelte met zwembaden om te zwemmen en te ontspannen, glijbanen en een waterspeeltuin. Hierdoor is er genoeg waterpret voor jong en oud!

Activiteiten voor kinderen en gezinsanimatie

Tijdens de zomermaanden organiseert de kinderclub van Camping Alannia Els Prats diverse activiteiten voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. Daarnaast worden er ook animaties aangeboden voor kinderen vanaf 12 jaar. Het team van de camping zorgt ook overdag en ’s avonds voor gezinsanimatie, zodat niemand zich hoeft te vervelen.

Alles wat je nodig hebt op de camping

Op het gebied van diensten vind je alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf op Camping Alannia Els Prats. Er is een bar waar je gezellig een drankje kunt doen, een restaurant en snackbar waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en een minisupermarkt en brooddepot voor je dagelijkse boodschappen. Daarnaast is er ook wifi beschikbaar op de hele camping.

Een ideale locatie voor een geweldige vakantie

De camping is gelegen in de provincie Tarragona, regio Catalonië, Spanje. Met de ideale ligging aan de kust en de vele faciliteiten is Camping Alannia Els Prats de perfecte vakantiebestemming voor het hele gezin. Of je nu wilt genieten van de zon op het strand, verkoeling zoekt in het zwembad of deelneemt aan de animaties en activiteiten, op deze camping beleef je een geweldige vakantie.

Bekijk op Campings.com