Camping 3 Estrellas Costa Brava: een heerlijke vakantie in Spanje

Camping 3 Estrellas Costa Brava ligt ten noorden van Barcelona, in de buurt van Figueras en Lloret del Mar, vlak bij de stranden van Castell, La Fosca en de baai van Palamos. Met zijn geweldige faciliteiten en prachtige omgeving is dit de perfecte plek voor een ontspannen vakantie met het hele gezin.

Faciliteiten

Tijdens uw verblijf kunt u genieten van een mooi buitenzwembad met uw familie of vrienden. De camping biedt ook een kinderspeelplaats, sportvelden en een speelkamer met biljart en tafelvoetbal. In juli en augustus is er een wekelijkse animatie voor kinderen en een familieanimatie. Daarnaast zijn er faciliteiten zoals een bar, snackbar, restaurant, pizzeria, meeneemmaaltijden, een brooddepot en een minimarkt om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Omgeving

Naast het genieten van alle faciliteiten op de camping zelf, kunt u ook de prachtige omgeving verkennen. De camping ligt dicht bij verschillende mooie stranden, waardoor u heerlijk kunt zwemmen, zonnen en ontspannen. Daarnaast zijn er ook diverse bezienswaardigheden in de buurt, zoals Figueras, bekend om het Dalí-museum, en Lloret del Mar, een populaire badplaats. Er is genoeg te doen en te ontdekken in de regio.

Praktische informatie

De camping heeft een goede locatie, met een adres in Girona, Spanje. Het heeft een rustige ligging in de provincie Girona, in de regio Catalonië. De exacte coördinaten van de camping zijn latitude: 41.88204, longitude: 3.14105. De camping is gemakkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Prijs

Voor een ontspannen vakantie op Camping 3 Estrellas Costa Brava is de prijs ook zeer aantrekkelijk. De prijs voor een verblijf op deze camping is €315 (EUR).

Bekijk op Campings.com