Camperland breidt uit met nieuwe merken

Camperland heeft zijn portfolio uitgebreid met de merken Forster en Karmann. Naast de al bestaande merken Bürstner, Adria en Eura Mobil biedt Camperland nu een nog bredere selectie aan merken, modellen en prijsklassen. Camperland is gevestigd in Herpen en is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en onderhoud van campers.

Toevoeging van Forster en Karmann

Truckland heeft in het begin van 2022 Camper- & Caravancenter Cor van den Oever overgenomen en is verdergegaan onder de naam Camperland. Naast de bestaande merken heeft Camperland nu ook Forster en Karmann toegevoegd aan het assortiment. Deze merken, samen met Adria en Eura Mobil, behoren allemaal tot de Trigano Groep. Hoewel er verschillen zijn tussen de merken, biedt Camperland nu een uitgebreidere keuze voor de klant.

Hypermoderne werkplaats en paasshow

Camperland is druk bezig met het inrichten van een nieuwe, hypermoderne werkplaats in Herpen ter voorbereiding op de komst van de nieuwe merken. Het personeel wordt intern en extern opgeleid, zodat ze goed op de hoogte zijn van de nieuwe merken. Mensen kunnen nu al terecht voor informatie, onderdelen en garantiewerkzaamheden van Forster en Karmann. In april organiseert Camperland een grote open dag en paasshow waar iedereen welkom is om de nieuwe merken en modellen te komen bekijken.

Groeiende vraag naar campers

Camperland kijkt terug op een succesvol eerste jaar. De vraag naar zowel nieuwe als gebruikte campers is groot. Steeds meer mensen zien de voordelen van een camper en ervaren de combinatie van vrijheid en comfort. In de toekomst wil Camperland uitbreiden met meer vestigingen door het hele land om nog dichter bij de klanten te zijn.

Contactinformatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via [email protected] of bezoek de website camperland.nl.